DANİMARKALI HASTAMIZIN YORUMU

İzmir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi

Gør det !!!

Jeg er netop hjemvendt efter at have fået lavet øjne i Izmir. Jeg vil råde alle til at læse de papirer man får at kirurgirejser og gå på hospitalets hjemme side og læse om operationen der. Personalet taler ikke særlig godt engelsk, men den Læge der udfører operationen taler fint engelsk og er god til at fortælle undervejs, så man kan ikke spørge dem om så meget. Men det havde jeg nu heller ikke brug for. Jeg har været usikker og skrevet til kirurgirejser et par gange og straks er jeg blevet ringet op og fået forklaret og fortalt … og det har været meget beroligende for mig.
Operationen (FS LASIK) fik så fint … Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger og råde alle til at gøre det … Jeg er SÅ glad 🙂 Og virkelig overrasket over hvor hurtigt man er ovenpå igen. Blev opereret kl 13.30 – et par timer svir det ret meget – ved 17.30 tiden var vi nede og spise et let måltid og efterfølgende gik vi ned i byen og gik tur. Bagefter gik vi hjem og jeg sov hele natten uden problemer og vågnede næste morgen og var helt “normal” …
Vi boede på VolleyHotel – det ligger MEGET tæt på .. under 5 min gang.
Jeg havde min mor med og jeg vil klart anbefale at man rejser to. Det gjorde i hvert fald mig tryg.
Jeg vil bare sige til alle dem der sidder og er i tvivl om de tør – Gør det !!!METTE